assisTNs

assisTNs is een nieuwe naam, maar heeft als onderdeel van sTN, jarenlange ervaring met secretariaatsvoering en projectondersteuning voor stichtingen én branche- en beroepsverenigingen. Vanuit de historie hebben wij een groot netwerk in de telecom en ICT-wereld. Vanaf 1 januari 2015 gaan wij als zelfstandig bureau met ons werk door. Op dezelfde klantgerichte en professionele manier als u al jaren van ons gewend bent, alleen onder een andere naam: assisTNs.

Goed samenwerken is essentieel: dat weet assisTNs als geen ander. In al onze werkzaamheden staan de mensen met en voor wie wij werken centraal. Of dat nu een bestuur of enkele commissieleden zijn of vele honderden leden van een beroepsvereniging.

assisTNs verzorgt alle onderdelen van een secretariaat, maar kan ook een volledig verenigingsbureau runnen. De dienstverlening is breed en modulair af te nemen: van telefonische bereikbaarheid en postbehandeling tot projectmanagement en de complete ondersteuning van besturen en commissies. Desgewenst kan assisTNs ook de leden- en financiële administratie voor haar rekening nemen. Ook ondersteunen wij bij in- en externe communicatie en organiseren wij bijeenkomsten en grote evenementen.