Internet of Things

Ontdek de mogelijkheden van Internet of Things

Internet of Things is een ontwikkeling die de komende jaren een groot effect gaat hebben op het bedrijfsleven en de maatschappij. Veel dingen om ons heen krijgen, door het inbouwen van sensoren en computerchips, de mogelijkheid gegevens te verzamelen en door te geven. Of ze kunnen acties in gang zetten. Dat biedt u als ondernemer veel nieuwe kansen. U kunt geld besparen door de efficiency in uw organisatie te verhogen. Maar u kunt ook andere verdienmodellen ontwikkelen en een nieuwe, directere relatie met uw klanten en toeleveringsketen opbouwen.

Het aantal 'dingen' dat met internet verbonden is neemt in sneltreinvaart toe. Tegenwoordig worden veel nieuwe auto’s met een internetverbinding geleverd, worden lantaarnpalen met internet verbonden, zit er in bepaalde gereedschappen een internetmodule, kunnen we ieder apparaat en mens voorzien van een sensor waardoor we exact weten waar en wanneer ze daar zijn.
Door de ontwikkelingen kunnen we nu niet alleen meten waar en wanneer iets of iemand is, maar ook hoe warm het daar is, wat de (lucht)vochtigheid is, hoe het eruit ziet, of het trilt, of het rechtop staat of ligt, of het aangeraakt wordt of niet, of er elektrische stromen zijn, of er geluid in de omgeving is en nog veel meer. U kunt dus alles meten wat u wenst, de resultaten worden vervolgens overzichtelijk op een webportal of app weergegeven. Op basis van de resultaten en analyses kunt u zelf uw bedrijfsbeslissingen nemen of het systeem zo instellen dat het weet wat te doen bij welke meetresultaten.

Meer weten over Internet of Things? Neem contact met ons op of vraag hier vrijblijvend onze whitepaper aan.

De voordelen:

Aantrekkelijke korting op uw IoT oplossingen

Bij sTN profiteert u van aantrekkelijke korting op IoT hardware en connectiviteit.

Advies op maat

Aan de hand van uw wensen en bedrijfssituatie kan sTN u adviseren over de mogelijkheden en voordelen van Internet of Things toepassingen voor uw bedrijf. Wij zoeken voor u de meest passende IoT oplossing tegen de beste prijs.

Online beheer

Uw Internet of Things onderdelen zijn gemakkelijk online te beheren. Zo kunt u zelf uw sensoren en gateways in stellen en bepalen welke informatie u wanneer en op welk device wenst te ontvangen. In de beheer portal kunt u ook, door middel van rules, bepalen wat er met de ontvangen informatie moet gebeuren.

Geen lange wachtrijen, de helpdesk staat u direct ter woord

Voor al uw vragen of hulp omtrent Internet of Things staan onze medewerkers van de helpdesk graag voor uw klaar. U staat niet in lange wachtrijen. Als deelnemer en gewaardeerde relatie wordt u bij ons direct te woord gestaan.