Bereikbaar zijn en blijven is voor zakelijke gebruikers van essentieel belang. Ook voor de traditionele analoge (PSTN) en meervoudige ( ISDN) lijn kan sTN voor u een oplossing bieden met aantrekkelijke kortingsmogelijkheden. sTN werkt voor vaste telefonie onder andere samen met KPN, de provider met kwalitatief het beste netwerk van Nederland.

Zit u met uw organisatie al bij KPN voor de vaste telefonie? Geen punt, u kunt kosteloos met uw huidige vaste telefonie van KPN instappen in het collectief van sTN.

 

De voordelen:

Aantrekkelijke kortingen

Bij sTN profiteert u van aantrekkelijke kortingen op de verkeerkosten tot wel 60%.

Onbeperkt bellen tegen een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand kunt u binnen Nederland onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers. Bovenop het vaste bedrag ontvangt u uiteraard ook een gunstige korting.

Vrijblijvend advies

Aan de hand van uw verkeersgegevens berekent sTN voor u welk aanbod het beste bij u past. Of dit nu om een WLR contract of om Onbeperkt bellen gaat. Wij zoeken voor u het meest passende abonnement met de hoogste besparing.

Geen lange wachtrijen, de helpdesk staat u direct ter woord

Voor al uw vragen of hulp omtrent uw telefonie staan onze medewerkers van de helpdesk graag voor uw klaar. U staat niet in lange wachtrijen. Als deelnemer en gewaardeerde relatie wordt u bij ons direct te woord gestaan.