Mobiele telefonie

Voor mobiele telefonie en data werkt sTN samen met de drie grote  providers die een uitstekende landelijke dekking bieden: KPN , T-Mobile  en Vodafone.

Met mobiele telefonie via sTN heeft u de mogelijkheid om direct in te stappen, ook met uw lopende nummer(s), zodat u direct kunt profiteren van de kortingen bovenop de zakelijk mobiele abonnementen.

Heeft u een nieuw nummer of een nieuw mobiel toestel nodig? Ook dit is eenvoudig te regelen via sTN. Op basis van uw wensen kijken wij voor u wat er binnen ons aanbod het beste bij u aansluit. De keus is aan u! Wij adviseren.

De voordelen

Aantrekkelijke kortingen op uw mobiele abonnement

Bij sTN profiteert u van aantrekkelijke kortingen, afhankelijk van het gekozen abonnement en provider kunnen deze kortingen hoog oplopen. Tot wel 60%!

Ruime keuze uit mobiele toestellen en accessoires

sTN levert elk gangbaar toestel of het nu om een high-end smartphone gaat of een simpel bel toestel. Naast de gangbare toestellen leveren wij ook toestellen voor gebruik in de meest extreme omstandigheden.

Vrijblijvend verlengingsaanbod tegen het einde van de looptijd

Wanneer uw nummers tegen het einde van de looptijd lopen krijgt u automatisch een verlengingsaanbod van sTN. Wij geven u, geheel vrijblijvend, de keuze te verlengen naar een abonnement met (gratis) toestelkeuze, cashbonus of SIM Only.

Geen lange wachtrijen, de helpdesk staat u direct ter woord

Voor al uw vragen of hulp omtrent uw telefonie staan onze medewerkers van de helpdesk graag voor uw klaar. U staat niet in lange wachtrijen. Als deelnemer en gewaardeerde relatie wordt u bij ons direct te woord gestaan.