Altijd goed bereikbaar met sTN

Goed in contact staan met uw klanten, collega’s en het thuisfront is ook in 2019 prioriteit. Via sTN profiteert u van extra voordelige mobiele zakelijke abonnementen.

KPN Sim Only

Een Sim Only abonnement is voor u de beste keuze als u de maandelijkse telefoonkosten laag wilt houden. U betaalt alleen voor het maandelijks gebruik van de bel-, sms- en internetbundel. Via sTN kunt u bellen via het best geteste mobiele netwerk van KPN. Wij bieden korting dat oploopt tot wel 55% korting. Bovendien betaalt u bij sTN geen overstap- en aansluitkosten. Hierdoor bespaart u maar liefst € 80,95 aan eenmalige kosten.

Sim Only Budget
150 minuten
€ 6 per maand
Sim Only Basis
500 minuten + 1,5 GB
€ 11 per maand
Sim Only Instap
Onbeperkt bellen + 5 GB
€ 16 per maand

T-Mobile Sim Only

Met T-Mobile belt u standaard onbeperkt door heel Nederland, de EU en de VS. Wij bieden maar liefst 25% korting op de Sim Only abonnementen van T-Mobile. Bovendien zijn de abonnementen maandelijks aanpasbaar, betaalt u geen aansluit- of overstapkosten en bieden wij gratis nummerbehoud. Hierdoor bespaart u € 65,13 aan eenmalige kosten.

@Work 2GB
Onbeperkt bellen + 2GB
€ 16,50 per maand
@Work 8GB
Onbeperkt bellen + 8GB
€ 21 per maand
@Work Unlimited
Onbeperkt bellen + data 
€ 26,25 per maand
@Work Unlimited
Onbeperkt bellen + data 
€ 45,00 per maand

Abonnement met telefoon

Bent u op zoek naar een abonnement met telefoon?
Wij kunnen de abonnementen inclusief telefoon van alle grote telecomproviders aanbieden met korting. Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice.

Voordelen

  • Minimaal 25% korting op de diensten van KPN.
  • Minimaal 5% korting op de diensten van T-Mobile.
  • Minimaal 10% korting op de diensten van Vodafone.