VoIP telefonie

Met VoIP telefonie (Voice over IP) wordt het internet gebruikt om spraak te transporteren via het internet. Internet telefonie biedt vele nieuwe mogelijkheden voor wat betreft de aanname en verdere afhandeling van binnenkomende telefoongesprekken. Zo kunt u bij sTN kiezen uit verschillende pakketten, volledig aangepast naar uw wensen.

Door middel van hosted PBX of SIP trunking realiseert u lage investeringen en maakt dure verbindingen overbodig.

Is uw organisatie klaar voor de volgende stap in telefonie of toe aan een alternatief van de traditionele telefooncentrale (PABX), dan is VoIP telefonie de oplossing!

De voordelen

Zorgeloos en optimaal bereikbaar

Uw organisatie kan op één vast nummer bereikbaar zijn op zowel de vaste en mobiele toestellen. Ook kunnen we voor iedere medewerker een op maat gesneden profiel realiseren. Zo is iedereen optimaal bereikbaar, onderweg en op kantoor.

Online beheer

Uw telefonie is gemakkelijk en gratis online in te stellen. Zo kunt u zelf het aantal lijnen, nummers en internetsnelheden wijzigen, afgestemd op uw behoeften.

Virtuele servicemedewerker

Door middel van de modernste spraaktechnologie kunt u gebruik maken van een ‘virtuele servicemedewerker’. Een virtuele servicemedewerker stelt vragen en geeft antwoorden, kan bellers doorverbinden en berichten aannemen.

Geen lange wachtrijen, de helpdesk staat u direct ter woord

Voor al uw vragen of hulp omtrent uw telefonie staan onze medewerkers van de helpdesk graag voor uw klaar. U staat niet in lange wachtrijen. Als deelnemer en gewaardeerde relatie wordt u bij ons direct te woord gestaan.