sTN Whitepaper

Mei 2018 | Uw internetverbinding en de toekomst

Nieuwe diensten stellen eisen aan uw internetvoorziening

Diverse ICT-toepassingen en diensten maken gebruik van de internetverbinding naar uw bedrijf. Een periodieke inventarisatie van de eisen die aan het netwerk worden gesteld is dan ook aan te raden. In deze whitepaper maakt sTN een inventarisatie van de diensten waar u mee te maken heeft of die op korte termijn aantrekkelijk kunnen worden. Vraag hier de whitepaper aan en ontvang direct een download in uw inbox.

April 2018 | Internet of Things (UPDATE)

Grijp nu uw kansen of vis achter het net

Reeds eerder hebben wij aandacht besteed aan Internet of Things in een sTN Whitepaper. Het Internet of Things is een ontwikkeling die de komende jaren een groot effect gaat hebben op het bedrijfsleven en de maatschappij, reden genoeg om een update uit te brengen van de eerdere uitgave van de sTN Whitepaper Internet of Things. Vraag hier de whitepaper aan en ontvang direct een download in uw inbox.

December 2017 | ISDN stopt! Wat nu?

Analoge vaste telefonie stopt, weet u al wat u doet?

PSTN/ISDN 1/2 stoppen per 1 september 2019. Heeft u al nagedacht over alternatieven? In de nieuwe whitepaper van sTN: ISDN stopt! Wat nu? Vindt u alles terug over deze ontwikkeling en wat het betekent voor uw organisatie. Vraag hier de whitepaper aan en ontvang direct een download in uw inbox.

December 2016 | Wifi zonder problemen

Hoe zet u een goed, veilig en betrouwbaar draadloos netwerk op?

Draadloze of wifi-netwerken blijven zonder periodieke aandacht niet optimaal werken. Een draadloos netwerk is immers onderdeel van een dynamische omgeving. Storende elementen voor het netwerk komen en gaan, maar ook het gebruik van netwerk door de werknemers verandert in de loop van de tijd. Door permanent, of op zijn minst regelmatig, het
gebruik en de prestaties van het netwerk in kaart te brengen, kunnen problemen worden voorkomen. Daarmee voorkomt u frustraties bij de werknemers en
verlies aan productiviteit. Maar een goed ingericht netwerk kan ook zorgen voor nieuwe inkomstenstromen. In deze whitepaper leest u waar u op moet letten. STN – Whitepaper – Wifi zonder problemen (PDF, 426kB)

Februari 2016 | Internet of Things

Grijp nu uw kansen of vis achter het net

Deze whitepaper over Internet of Things schetst de verschillende facetten van deze ontwikkeling waar uw organisatie zonder twijfel mee te maken krijgt. sTN Whitepaper – Internet of Things (PDF, 2MB)

November 2015 | Cybercriminaliteit

Houd uw organisatie scherp in een veranderende wereld

De kans dat uw organisatie te maken krijgt met digitale criminaliteit is erg groot. Dat geldt ook voor de kans dat uw MKB-organisatie niet voldoende is voorbereid op de gevolgen van zo’n incident, blijkt onder meer uit onderzoek dat de overheid heeft laten uitvoeren. sTN brengt met deze whitepaper het probleem in kaart en zet de belangrijkste aandachtspunten op een rij. Verder staan er tips in voor het geval uw organisatie toch te maken krijgt met cybercriminaliteit. sTN Whitepaper 2015 – Cybercriminaliteit (PDF, 4,5MB)

Januari 2014 | Hallo, is daar iemand?

Leg de meetlat langs de bereikbaarheid van uw organisatie

Deze whitepaper laat in vogelvlucht zien welke mogelijkheden bestaan om de bereikbaarheid van uw organisatie te verbeteren. Belangrijk is echter een duidelijk beeld te vormen wanneer en hoe uw organisatie bereikbaar wil zijn. sTN Whitepaper – Bereikbaarheid (PDF, 1,5MB)

Maart 2013 | Clouddiensten gebruiken of niet?

Maak een onderbouwde beslissing

Het gebruik van clouddiensten staat sterk in de belangstelling. Ze brengen MKB-ondernemers gemak, flexibiliteit, toegang tot extra functionaliteiten en dat vaak tegen lagere kosten. Maar de industrie van clouddiensten is nog jong en onvolwassen. Dat zorgt voor extra risico’s met betrekking tot bedrijfscontinuïteit, wet- en regelgeving, privacy en uitwisselbaarheid van gegevens. sTN Whitepaper – Clouddiensten (PDF, 1,3MB)