Werken bij sTN: zorg jij dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is?

sTN werkt al sinds 1996 voor ondernemend Nederland en dat willen we de komende jaren blijven doen. Werken bij sTN betekent werken aan de bereikbaarheid van de Nederlandse MKB. We zijn altijd op zoek naar goede mensen.

 

werken bij stn

 

Wie zijn wij?

sTN helpt al ruim 22 jaar lang ondernemers en het MKB goed bereikbaar te zijn. Iedere dag bundelen wij onze krachten om betere prijzen te bedingen bij de grote telecomproviders als KPN, Vodafone en T-Mobile. De telecomsector is de afgelopen jaren aan grote veranderingen onderhevig geweest en blijft snel veranderen. Zo heeft internetbellen de zakelijke markt veroverd en wordt binnenkort 5G internet geïntroduceerd. sTN is een kleine en informele organisatie bestaande uit 20 man en is gevestigd in Woerden.

 

Vacature Marketeer

Op dit moment zijn we op zoek naar iemand om het marketingcommunicatieteam te versterken. Bekijk de vacature voor marketeer bij sTN. We kijken uit naar je sollicitatie.

 

Denk jij sTN te kunnen versterken?

We staan altijd open voor sollicitaties. Overtuig ons in een motivatie over hoe jij denkt sTN aan te kunnen vullen. Stuur je motivatie en cv op naar: sollicitaties@stn.nl en wie weet hoor jij binnenkort bij ons team.

Reageren

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief op sollicitaties@stn.nl